Silmusalaatti resepti - Chorizopasta ja lempeän tuliset silmut

Chorizopasta ja lempeän tuliset silmut

Ainekset

Chorizopasta

  • 200g chorizomakkaraa
  • 1 dl oliiviöljy
  • 2 kpl salottisipuli
  • 2 kpl valkosipulin kynsi
  • 400 g tomaattimurska
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 rasia Tulista Silmusalaattia
  • 1 puntti korianteria
  • lisäksi 300g pastaa

Valmistus

Leikkaa chorizo viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Paista chorizosiivuja oliiviöljyssä paistinpannussa parin minuutin ajan. Lisää joukkoon sipulit ja kuullota muutaman minuutin ajan.

Ota pannulta vähän öljyä sivuun. Lisää joukkoon etikka ja tomaattimurska. Hauduta muutama minuutti ja lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja korianteri.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä ja sekoita kastike pastan joukkoon. Pyörittele silmut chorizoöljyssä ja tarjoa pastan kera.

FacebooktwitterFacebooktwitter