Silmusalaatti resepti - Letkeä metsäsienimunakas

Letkeä metsäsienimunakas

Ainekset

Ainekset

  • 3 luomukananmunaa
  • 1 rkl kermaa tai maitoa
  • suolaa ja mustapippuria maun mukaan
  • 1 dl paistettuja metsäsieniä
  • voita paistamiseen
  • ¼ rasia Parsakaali Silmusalaattia

Valmistus

Laita liesi lämpenemään neloselle asteikossa 1-6.

Riko kulhoon 3 luomukananmunaa, lisää joukkoon tilkka kermaa tai maitoa, mausta suolalla ja pippurilla myllystä. Laita teflonpannu kuumalle levylle, sipaise pintaan hieman voita.

Kaada munakasmassa pannulle ja paista 5-10 sekuntia, kunnes pohja on hieman hyytynyt. Ala ”keräämään” massaa pannun keskelle puuhaarukalla. Ravista myös pannua hieman toisella kädellä. Paista näin minuutti, lisää pinnalle paistetut metsäsienet.

Taita ja kippaa lautaselle. Sivele vielä halutessasi voisulalla. Tarjoa Parsakaali Silmusalaatin kera.

FacebooktwitterFacebooktwitter