Laita paprika, sipuli ja valkosipuli grilliin ja anna pintojen paahtua reilusti mustiksi. Kääntele paprikaa ajoittain, jotta pinnat paahtunut kauttaaltaan. Tähän menee noin 30-40 minuuttia.
Nosta kasvikset pois grillistä ja sulje paprika pussiin ”hikoilemaan” noin 10 minuutiksi.
Ota paprika pussista ja sivele mustuneet kuoret kädellä pois, poista siemenet sisältä.
Poista sipulista palaneet kuoret ja purista valkosipulista muutama pehmennyt kynsi.
Laita kasvikset, suola ja Poppamies TheSauce – Piri Piri kulhoon ja aja soseeksi. Laita jääkaappiin jäähtymään.
Nosta grillin lämpö 250 asteeseen.
Pujota broilerin palat vartaisiin. Mikäli käytät puuvartaita, laita ne kuumaan veteen likoamaan noin tunniksi ennen pujotusta.
Grillaa suoralla tulella 2-3 minuuttia, käännä ja grillaa toiselta puolelta vielä saman verran.
Laita annosvadin pohjalle ensin paprikakastike ja Silmusalaatti Tulinen. Nosta sitten broilerivartaat kastikkeen ja Silmusalaatti Tulisen päälle ja ripottele viimeistele ripottelemalla annokseen Silmusalaatti Rouskuvaa.