Silmusalaatti resepti - Graavilohirullat Silmusalaattipedillä

Graavilohirullat Silmusalaattipedillä

Ainekset

Lohirullat

  • 15 - 20kpl
  • 300g graavilohta/kylmäsavulohta
  • 1 pkt Parsakaali Silmusalaattia
  • 1 dl kuohukermaa
  • 150g yrttituorejuustoa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • hienonnettua tuoretta tilliä
  • mustapippuria ruohittuna

Valmistus

Tämän herkullisen ja juhlavan reseptin on suunnitellut Johanna Oikarinen. 

Vatkaa kuohukerma kevyeksi vaahdoksi ja lisää tuorejuusto, sekoita. Mausta sitruunamehulla, tillillä ja mustapippurilla.

Lado lohiviipaleet leivinpaperille lomittain vieri viereen. Levitä pehmeäksi sekoitettu tuorejuustotäyte tasaisesti kalan päälle. Ripottele tuorejuustokerroksen päälle Parsakaali Silmusalaattia.

Kääri leivinpaperia apuna käyttäen tiiviille rullalle (kuin käärisit kääretorttua) ja nosta rulla muutamaksi tunniksi pakkaseen.

Leikkaa kohmeisesta rullasta sopivan kokoisia viipaleita.

Tarjoile graavilohirullat Parsakaali Silmusalaatti-pedillä juhlapöydän alkupalana.

FacebooktwitterFacebooktwitter