Valmistus
Tässä ihanan kesäinen salaatti, joka sopii lisukkeeksi tai alkupalaksi tuhdimpien grilliherkkujen kylkeen.
- Lämmitä grilli 220 – 250 asteeseen suoralle lämmölle.
- Laita pähkinät grillinkestävälle pannulle grilliin. Paahda käännellen muutama minuutti, varoen polttamasta pähkinöitä. Rouhi niitä hieman pienemmäksi.
- Halkaise sydänsalaatit, valele ne ohuelti ruokaöljyllä. Aseta salaatit leikkauspinta alaspäin grillille ja grillaa noin minuutin ajan, käännä ja grillaa toiselta puolelta noin minuutti.
- Nosta grillatut salaatit leikkuulaudalle ja leikkaa ne nopeasti muutamaan osaan. Nosta salaatit suoraan lautasille.
- Murenna päälle sinihomejuustoa ja pähkinää. Vedä päälle raidat Poppamies Smoky Aioli -majoneesilla ja nosta annosten päälle runsaat kouralliset Alfalfa Silmusalaattia.
- Nauti hyvässä seurassa, mieluiten auringonpaisteessa!
Reseptissä käytetään Poppamiehen Smoky Aioli -majoneesia. Poppamiehen tuoteperheestä löytyy maukkaita kastikkeita, jotka sopivat erinomaisen hyvin Silmusalaattien kanssa nautittaviksi!