Valmistus
Grillatut varhaisjuurekset ovat alkukesän herkku ja sopivat mainiosti sekä pääruoaksi että lisukkeeksi. Silmusalaatti rouskuva tuo annokseen runsaasti proteiinia.
- Esilämmitä grilli 200 asteeseen suoralle lämmölle.
- Sekoita kulhossa Poppamies SPG-maustesos, ruokaöljy ja hunaja.
- Huuhtele mahdolliset multaiset juurekset ja halkaise ne puoliksi tai tarvittaessa neljään osaan.
- Sivele juuresten pinnoille marinadi.
- Nosta pilkotut ja marinoidut juurekset kuumaan grilliin ja grillaile pintoja muutaman minuutin ajan. Voit nostaa isot juurekset vielä epäsuoralle lämmölle kunnes ovat ”al dente” kypsiä.
- Laita Silmusalaatti Rouskuva grillinkestävään vuokaan ja paahda kuumalla grillillä muutamia minuutteja liikutellen vuokaa.
- Lisää pari ruokalusikallista Poppamies Spicy BBQ-maustekastiketta Silmusalaatti Rouskuville ja grillaa muutama minuutti samalla sekoitellen.
- Kasaa varhaisjuurekset kauniisti annosvatiin ja ripottele päälle paahdetut Silmusalaatti Rouskuvat.