Silmusalaatti resepti - Grillatut varhaisjuurekset

Grillatut varhaisjuurekset

Ainekset

  • 500 g erilaisia keväisiä varhaisjuureksia
  • Poppamies SPG-mausteseosta
  • ruokaöljyä
  • 1 tl hunajaa
  • rasiallinen Silmusalaatti Rouskuvaa
  • Poppamies Spicy BBQ-grillikastiketta

Valmistus

Grillatut varhaisjuurekset ovat alkukesän herkku ja sopivat mainiosti sekä pääruoaksi että lisukkeeksi. Silmusalaatti rouskuva tuo annokseen runsaasti proteiinia.

  1. Esilämmitä grilli 200 asteeseen suoralle lämmölle.
  2. Sekoita kulhossa Poppamies SPG-maustesos, ruokaöljy ja hunaja.
  3. Huuhtele mahdolliset multaiset juurekset ja halkaise ne puoliksi tai tarvittaessa neljään osaan.
  4. Sivele juuresten pinnoille marinadi.
  5. Nosta pilkotut ja marinoidut juurekset kuumaan grilliin ja grillaile pintoja muutaman minuutin ajan. Voit nostaa isot juurekset vielä epäsuoralle lämmölle kunnes ovat ”al dente” kypsiä.
  6. Laita Silmusalaatti Rouskuva grillinkestävään vuokaan ja paahda kuumalla grillillä muutamia minuutteja liikutellen vuokaa.
  7. Lisää pari ruokalusikallista Poppamies Spicy BBQ-maustekastiketta Silmusalaatti Rouskuville ja grillaa muutama minuutti samalla sekoitellen.
  8. Kasaa varhaisjuurekset kauniisti annosvatiin ja ripottele päälle paahdetut Silmusalaatti Rouskuvat.
FacebooktwitterFacebooktwitter