Pese palsternakka ja esikeitä kokonaisena 5 minuuttia. Halkaise palsternakka pituussuunnassa.
Siivuta halloumi noin sormen paksuisiksi ”ranskiksiksi”.
Sivele palsternakat ja halloumit ohuelti ruokaöljyllä ja aseta grilliin suoralle lämmölle.
Grillaa halloumit käännellen noin minuutin per sivu. Nosta syrjään.
Grillaa palsternakkaa pari minuuttia, käännä ja sivele grillattu pinta Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastikkeella. Grillaa muutama minuutti, käännä ja sivele tämäkin pinta. Grillaa vielä minuutti.
Laita kulhoon muutama ruokalusikallinen Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastiketta ja pyörittele sitten kourallinen Silmusalaatti Rouskuvaa kastikkeessa.
Lado anniskeluvadille palsterankkaa, halloumia ja Silmusalaatti Rouskuvaa kerroksittaina, viimeistele Silmusalaatti Alfalfalla.