Silmusalaatti resepti - Hedelmäinen kanasalaatti

Hedelmäinen kanasalaatti

Ainekset

Neljälle

  • 4 broilerin rintafilettä
  • 1 tl suolaa
  • Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce- grillikastiketta
  • 1 ananas kuorittuna ja lohkottuna
  • baby pinaattia
  • Tulista Silmusalaattia
  • Rouskuvaa Silmusalaattia
  • Poppamies Mango Curry Majosta

Valmistus

Herkullinen kanasalaatti kootaan rintafileestä ja grillatusta ananaksesta, pinaatista ja Tulisesta sekä Rouskuvasta Silmusalaatista. Annoksen tunnelma on kesäinen ja kevyt – valmista annokset grillissä ja istuudu nauttimaan kesästä, vielä elokuun loppuun asti. 

Valmistus:

  1. Lämmitä grilli 200 asteeseen suoralle lämmölle.
  2. Ripottele rintafileille suolaa ja aseta grillille.
  3. Glaseeraa broilerifileet Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastikkeella. Anna paistua noin neljä minuuttia, käännä. Glaseeraa pinnat uudelleen Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastikkeella. Paista toiset neljä minuuttia. 
  4. Kokeile kypsyys. Jos neste broilerin sisältä pistettäessä on kirkasta tai mittarilla mitattuna sisälämpötila on saavuttanut 74 astetta, on se kypsää. Jos ei, jatka grillaamista pari minuuttia per puoli ja kokeile uudelleen. 
  5. Nosta broilerit pois grillistä, anna vetäytyä hetki, ja leikkaa sitten fileet siivuiksi.
  6. Kierittele ananaslohkot Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastikkeessa. Aseta kuumalle grillille suoralle lämmölle ja grillaa käännellen muutama minuutti.
  7. Sekoita pinaatti, Tulinen ja Rouskuva Silmusalaatti, ja aseta tarjoiluvadille. 
  8. Asettele broilerisiivut ja ananaslohkot salaatille. Vedä päälle raidat Poppamies Mango & Curry Majosella. 
  9. Nauti kesäisissä tunnelmissa!

 

Reseptissä on käytetty makua tuomaan Poppamiehen maukkaita tuotteita: Smoky Apple BBq Sauce -grillikastiketta ja Mango & Curry -majosta (vegaaninen majoneesi, joka sopii moneen!). 

 

 

FacebooktwitterFacebooktwitter