Silmusalaatti resepti - Hedelmäinen salaatti

Hedelmäinen salaatti

Ainekset

  • 1 rasia Alfalfa Silmusaattia
  • 1 rasia Parsakaali Silmusalaattia
  • nippu retiisejä
  • 150 g vihreitä viinirypäleitä
  • 150 g tummia viinirypäleitä
  • 1 kpl verkkomeloni
  • 1 kpl luomu kesäkurpitsa
  • 2 kpl luomu sitruunaa
  • ekstraneitsyt-oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus

Hedelmäinen salaatti sopii hyvin osaksi vaikkapa brunssipöytää tai keväistä lounasta. Värikkäistä aineksista saa sommiteltua näyttävän ja kauniin salaatin. 

  1. Aloita huuhtelemalla kasvikset ja viinirypäleet. Siivuta retiisit ohuiksi siivuiksi. Suikaloi kesäkurpitsa pitkittäin kuorimaveitsellä. Paloittele meloni kuutioiksi.
  2. Asettele silmusalaatit isoon salaattikulhoon ja nostele muut ainekset kauniisti asetellen päälle. 
  3. Halkaise sitruunat ja pirskota mehua salaatin päälle ja koristele sitruunoilla. 
  4. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja hieman suolaa ja pippuria. 
FacebooktwitterFacebooktwitter