Tee ensin voileipäkakun täyte: Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi ja purista niistä ylimääräinen neste pois. Leikkaa purjo aivan pieniksi paloiksi ja silppua tilli. Sekoita kulhossa majoneesi, tuorejuusto, creme fraiche ja sitruunamehu. Lisää joukkoon Parsakaali Silmusalaattia, silputtu tilli, kurkkukuutiot sekä purjosipuli ja sekoita tasaiseksi. Lisää vielä savulohi ja mausteet ja jatka sekoittamista tasaiseksi massaksi.
Kokoa kakku kelmun päällä olevalle tasolle: Vuorottele leipää ja täytettä. Laita päällimmäiseksi leipäviipale. Kääri kelmu kakun ympäri, ja nosta kakku jääkaappiin tekeytymään pariksi tunniksi. Kakun päälle voi asettaa kevyen painon.
Kun kakku on tekeynyt pari tuntia, poista kelmu ja nosta kakku tarjoiluvadille.