Silmusalaatti resepti - Katkarapu-meloni-cocktailpalat

Katkarapu-meloni-cocktailpalat

Ainekset

  • 1 rs Alfalfa Silmusalaattia
  • 1 kpl cantaloupe-meloni
  • 1 pkt isoja katkarapuja

Marinadi

  • ½ sitruunan mehu
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • punaista chiliä hienonnettuna
  • 1 rkl sitruunaruohotahnaa
  • 1-2 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • ripaus suolaa

Valmistus

  1. Sulata katkaravut paketin ohjeen mukaan. 
  2. Tee katkaravuille marinadi sekoittamalla ainekset. Sekoita katkaravut marinadiin ja laita jääkaappiin tekeytymään. 
  3. Kuori cantaloupe ja leikkaa siitä sopivan kokoisia annospaloja. 
  4. Aseta melonipalan päälle tupsu Alfalfa Silmusalaattia ja marinoitu katkarapu cocktailtikussa. 
FacebooktwitterFacebooktwitter