Ainekset
Marinadi
- ½ kpl sitruuna
- 2 rkl oliiviöljyä
- ½ kpl chili
- 1 tl tuoretta inkivääriä
- ½ valkosipulinkynsi
- 1 kpl kevätsipulin varsi
- ½ tl suolaa
Salaatti
- ½ rs Alfalfa Silmusalaatti
- ½ rs Tulinen Silmusalaatti
- ½ rs Rouskuva Silmusalaatti
- 180 g katkarapuja
- 1 kpl avokado
- ½ kpl cantaloupe-melonia
- 1 rs miniluumutomaatteja
Valmistus
- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta siivilässä.
- Tee katkaravuille marinadi: sekoita oliiviöljy, sitruunamehu, chili, valkosipuli, inkivääri ja kevätsipuli keskenään.
- Lisää hyvin valutetut katkaravut marinadiin, sekoita ja laita jääkaappiin tekeytymään.
- Halkaise ja viipaloi avokado, kuutioi cantaloupe ja puolita miniluumutomaatit.
- Levitä lautaselle reilusti Alfalfa Silmusalaattia, tai jos kaipaat pientä potkua, Tulista Silmusalaattia. Voit myös käyttää molempia.
- Lisää cantaloupe, kirsikkatomaatit, avokado ja Rouskuva Silmusalaatti.
- Lisää annoksen päälle marinoidut katkaravut, ja pirskottele päälle vielä hieman marinadia. Koristele lehtipersiljalla.