Kesäinen savulohisalaatti
Ainekset
- 300g lämminsavustettua lohifileetä
- 4 rkl Rouskuva Silmusalaattia
- ½ rasiaa Parsakaali tai Tulista Silmusalaattia
- 1 fenkoli
- 6 retiisejä
- 10 kirsikkatomaattia
- 4 keitettyjä uuden sadon perunoita
- kevätsipulia
- viinisuolaheinän lehtiä
- tilliä
- sitruuna
- oliiviöljyä, suolaa, pippuria
Kastike
- oliiviöljyä
- 1 sitruuna (purista sitruunamehua)
- suolaa
- pippuria
Valmistus
- Paloittele fenkoli ja puolita perunat. Siivuta retiisit, puolita kirsikkatomaatit ja pilko kevätsipuli.
- Sekoita öljystä, sitruunamehusta, suolasta ja pippurista kastike.
- Paahda fenkoli ja perunat grillissä tai pannulla, mausta suolalla ja pippurilla.
- Asettele kaikki reseptin kasvikset kauniisti suoraan lautaselle.
- Nosta savukalasiivut päälle.
- Pirskottele kastiketta annosten päälle ja viimeistele tillillä!