Silmusalaatti resepti - Kesäinen savulohisalaatti

Kesäinen savulohisalaatti

Ainekset

  • 300g lämminsavustettua lohifileetä
  • 4 rkl Rouskuva Silmusalaattia
  • ½ rasiaa Parsakaali tai Tulista Silmusalaattia
  • 1 fenkoli
  • 6 retiisejä
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 4 keitettyjä uuden sadon perunoita
  • kevätsipulia
  • viinisuolaheinän lehtiä
  • tilliä
  • sitruuna
  • oliiviöljyä, suolaa, pippuria

Kastike

  • oliiviöljyä
  • 1 sitruuna (purista sitruunamehua)
  • suolaa
  • pippuria

Valmistus

  1. Paloittele fenkoli ja puolita perunat. Siivuta retiisit, puolita kirsikkatomaatit ja pilko kevätsipuli.
  2. Sekoita öljystä, sitruunamehusta, suolasta ja pippurista kastike.
  3. Paahda fenkoli ja perunat grillissä tai pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. 
  4. Asettele kaikki reseptin kasvikset kauniisti suoraan lautaselle.
  5. Nosta savukalasiivut päälle.
  6. Pirskottele kastiketta annosten päälle ja viimeistele tillillä!
FacebooktwitterFacebooktwitter