Silmusalaatti resepti - Vehreä Hernesosekeitto

Vehreä Hernesosekeitto

Ainekset

Keitto

  • 1 rasia Alfalfa Silmusalaattia
  • 2 pss (á 450g) pakasteherneitä sulatettuna
  • 1 kpl sipuli kuutioituna
  • 3 kpl valkosipulinkynsiä hienonnettuna
  • 6 dl kasvislientä
  • 1 tl raastettua luomusitruunankuorta
  • suolaa
  • kuivattua chiliä
  • oliiviöljyä

Keiton päälle

  • Rouskuva Silmusalaattia

Valmistus

1. Kuullota sipuli, valkosipuli ja raastettu sitruunankuori oliiviöljyssä.
2. Lisää kattilaan suolalla maustettu kasvisliemi, ja kuumenna kiehuvaksi.
3. Lisää sulatetut pakasteherneet ja kuivattua chiliä makusi mukaan. Keitä neljän minuutin ajan.
4. Lisää joukkoon rasiallinen Alfalfa Silmusalaattia, ja soseuta sauvasekoittimella tai blenderissä.
5. Tarkasta suola.
6. Ripottele keittoannoksen päälle runsaasti Silmusalaatti Rouskuvaa, ja tarjoile vaikka hyvän leivän kera.

FacebooktwitterFacebooktwitter