Silmusalaatti resepti - Keväistä parsaa ja versoja

Keväistä parsaa ja versoja

Ainekset

  • 150 g tankoparsaa
  • 1 sitruuna
  • 50 g parmesaania
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • ½ rasiallista Parsakaali tai Alfalfa Silmusalaattia

Valmistus

Keväällä maistuu sesongin tuore keväinen parsa. Tässä vinkkimme tankoparsan valmistamiseen. Raikas parsa-annos sopii pääsiäisen alkupalaksi. 

Valmistus: 

  1. Napsauta parsojen tyvestä kuiva puumainen osa pois. Kuori parsoja hieman, tarvittaessa.
  2. Sipaise pannulle  öljyä. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Paahda parsoja niin, että ne saavat kauniin värin ja kypsyvät hieman. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Asettele paistetut parsat lautasille ja nosta viereen runsaasti Silmusalaatti-versoja.
  4. Raasta hieman sitruunankuorta parsojen ja Silmusalaatin päälle. 
  5. Viimeistele raastamalla reilusti parmesaania parsojen päälle. 
  6. Herkuttele keväisesti!

 

 

 

 

FacebooktwitterFacebooktwitter