Silmusalaatti resepti - Kylmäsavulohirullat

Kylmäsavulohirullat

Ainekset

  • 1 rasia Alfalfa Silmusalaattia
  • 1 pkt saaristolaisleipää
  • 1 prk tuorejuustoa (ruohosipuli tai piparjuuri)
  • 300 g kylmäsavulohiviipaleita

Valmistus

Kylmäsavulohirullat sopivat esimerkiksi pikkujoulujen cocktailpalaksi tai joulupöytään. Kalaherkun kruunaa Silmusalaatti! 

  1. Asettele kylmäsavulohiviipaleet tuorekelmun päälle levyksi, ja levitä ruohosipulilla tai piparjuurella maustettu tuorejuusto tasaisesti kalojen päälle. 
  2. Kääri levy rullalle kelmua apuna käyttäen, ja laita pakastimeen vähintään kahdeksi tunniksi jotta se on helpompi leikata. Voit halutessasi valmistaa rullan valmiiksi pakastimeen jo hyvissä ajoin. 
  3. Leikkaa rullasta haluamasi kokoisia siivuja, ja laita esimerkiksi saaristolaisleivän tai ruisnapin päälle. Lisää vielä Alfalfa Silmusalaatti tuomaan raikkautta ja makua. 
FacebooktwitterFacebooktwitter