Silmusalaatti resepti - Lämpimät voileivät

Lämpimät voileivät

Ainekset

Leivät

  • 1 rasia Rouskuva Silmusalaatti
  • 1 pkt paahtoleipää
  • 1 pkt pizzakastiketta tai tomaattimurskaa
  • 1 prk puolikuivattuja tomaatteja
  • 1 pkt salamisiivuja
  • 0,5 kpl paprika
  • 1 pkt mozzarella
  • 1 pkt juustoraastetta (emmental tai mozzarella)
  • 1 prk pestoa
  • 1 ruukku basilikaa

Salaatti

  • 1 rasia Alfalfa Silmusalaatti
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 05, kpl paprika
  • paahdettuja pinjansiemeniä

Valmistus

Lämppärit ovat ihana väli- tai iltapala! Tässä resepti kahteen versioon:

 

  1. Levitä pizzakastiketta paahtoleipien päälle. 
  2. Kokoa leiville täytteet (kasvis-juustotäytteisille leiville mozzarella, puolikuivatut tomaatit ja Rouskuva Silmusalaatti, ja salamileiville salami, paprika ja Rouskuva Silmusalaatti).
  3. Ripottele päälle juustoraaste. Mausta halutessasi pizzamausteella tai oreganolla. 
  4. Paista uunin yläosassa 225 asteessa 5-7 minuuttia kunnes juusto on sulanut ja saanut sopivasti väriä pintaan. 
  5. Pirskottele leipien päälle pestoa ja koristele lämpimät leivät basilikan lehdillä. 
  6. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa, esimerkiksi Alfalfa Silmusalaattia, kirsikkatomaatteja, paprikaa ja paahdettuja pinjansiemeniä. 
FacebooktwitterFacebooktwitter