Silmusalaatti resepti - Lohi-ruisnapit versoilla

Lohi-ruisnapit versoilla

Ainekset

  • Ruisnappeja
  • Piparjuurituorejuustoa
  • Parsakaali tai Alfalfa Silmusalaattia
  • graavi- tai kylmäsavulohta ohuina viipaleina
  • tuoretta tilliä

Valmistus

Herkulliset cocktailpalat lohesta ja vehreistä versoista sopivat monenlaisiin juhlapöytiin. Ne tuovat maukasta juhlavuutta niin joulu- tai syntymäpäivätarjoiluihin. 

Varaa, muiden tarjoiluiden määrästä riippuen, n. 3-5 ruisnappia per ruokailija.  Napit voit tehdä muutamia tunteja aiemmin jääkaappiin odottamaan. 

Valmistus:

  1. Voitele ruisnappien päälle runsas kerros piparjuurituorejuustoa
  2. Nosta jokaisen napin päälle tuhti tupsu Silmusalaattia
  3. Asettele päälle kauniisti pieni ohut siivu graavi- tai kylmäsavulohta
  4. Nostele täytetyt napit tarjoilulautaselle
  5. Koristele jokainen cocktailpala tuoreella tillillä

 

Katso vastaava vegaaninen reseptimme, jossa maistuu kylmäsavuinen porkkala! Vegaaniset porkkala-cocktailpalat

 

 

FacebooktwitterFacebooktwitter