Valmistus
Maukas pasta maistuu aina! Reseptissämme kohtaavat klassikkomaut – feta, tomaatti ja basilika. Annoksesta löytyy tuhdisti proteiinia fetan ja Rouskuvan Silmusalaatin muodossa. Kaiken muun, paitsi pastan keittämisen, voit tehdä yhdessä kattilassa tai korkeareunaisella pannulla.
Valmistus:
- Keitä pasta al denteksi suolalla maustetussa vedessä.
- Paahda pastan keittyessä Rouskuvaa Silmusalaattia pannulla tai kattilassa tilkassa öljyä koko ajan sekoittaen n. 3 – 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta paahdettu Rouskuva sivuun odottamaan.
- Paista hienonnettu valkosipuli ja chili kattilassa öljyssä kunnes ne saavat aavistuksen väriä. Lisää pasta ja jatka paistamista vielä noin 2 minuuttia.
- Lisää joukkoon pilkottu tomaatti ja kuutioitu feta. Silppua joukkoon hieman tuoretta rosmariinia. Sekoita joukkoon paahdettu Rouskuva Silmusalaatti. Jatka paistamista sekoittaen n. minuutti.
- Nostele valmis pasta lautasille. Raasta päälle parmesania ja koristele annokset tuoreella rosmariinilla ja basilikalla.
Tämä herkullinen pasta maistuu niin yksin kuin kaksinkin nautittuna, esimerkiksi treffiruokana! 😉