Silmusalaatti resepti - Paahdettua porkkanaa ja Sriracha-jogurttia

Paahdettua porkkanaa ja Sriracha-jogurttia

Ainekset

Neljälle

  • 500 g nuorta porkkanaa
  • 0,5 dl ruokaöljyä
  • 2 rkl Poppamies Sriracha Rub-mausteseosta
  • 0,5 l maustamatonta jogurttia
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 0,5 dl Poppamies Sriracha-chilikastiketta
  • 1 dl Tulinen Silmusalaatti

Valmistus

Kesäinen lisuke grilliruokien kylkeen valmistuu kesän uusista porkkanoista, jotka grillataan ja tarjoillaan Shiracha-jogurttikastikkeen ja Tulisen Silmusalaatin kanssa. Mikäli teet porkkanat vanhemmasta porkkanasta, voit esikeittää porkkanoita ensin.

Valmistus:

  1. Lämmitä grilli 250 asteeseen suoralle lämmölle.
  2. Sekoita öljy ja Poppamies Sriracha Rub-mausteseos. Kierittele porkkanat öljyssä ja nosta grillille. 
  3. Grillaile pyöritellen porkkanoita 5-10 minuuttia, riippuen porkkanan koosta. 
  4. Sekoita jogurtti, hunaja ja Sriracha.
  5. Aseta vadille ensin Sriracha-jogurttikastike. Nostele porkkanat päälle. Koristele annos Tulisella Silmusalaatilla.

Reseptissämme käytetään Poppamiehen maukkaita tuotteita, Poppamies Shiracha-rubmaustetta ja Poppamies Shiracha-kastiketta tuomaan potkua ja makua annokseen.

FacebooktwitterFacebooktwitter