Silmusalaatti resepti - Paistetut nuudelit tofun ja Silmusalaatin kera

Paistetut nuudelit tofun ja Silmusalaatin kera

Ainekset

Paistetut nuudelit

  • 1dl rypsiöljyä
  • 2kpl punaista chiliä hienonnettuna
  • 300g Soba-nuudeleita
  • 2pkt Jalotofu revitty paahtopalat
  • n. 20 kpl kirsikkatomaatteja
  • 0,5dl soijaa
  • 0,5dl mirin -maustekastiketta
  • 1 limen mehu

Tarjoiluun

  • 3rkl seesaminsiemeniä paahdettuna
  • 1 rasia Tulista Silmusalaattia

Valmistus

Nämä herkulliset nuudelit valmistuvat nopeasti ja helposti. Silmusalaatin raikkaus ja rapeus tasapainottaa mausteisen pehmeää suutuntumaa, käytä siis runsaasti Tulista Silmusalaattia! 

  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  2. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Paista keitettyjä nuudeleita ja chilejä muutama minuutti koko ajan käännellen.
  3. Lisää joukkoon tofu, paista vielä pari minuuttia sekoitellen, lisää lopuksi kirsikkatomaatit, sekoita.
  4. Mausta soijalla, mirinillä ja limemehulla.
  5. Tarjoile Tulisen Silmusalaatin ja seesaminsiementen kera. 

Nauti hyvän ystävän tai rakkaasi kanssa! 

 

P.S. Voit halutessasi korvata tofun n. 400 g kanasuikaleilla. 

FacebooktwitterFacebooktwitter