Silmusalaatti resepti - Parsaa ja Parmankinkkua

Parsaa ja Parmankinkkua

Ainekset

  • 1 rasia Tulinen Silmusalaatti
  • ½ meloni
  • 1 pkt parmankinkkua (n. 200 g)
  • 7-10 vihreää tankoparsaa
  • balsamicoa
  • seesaminsiemeniä

Valmistus

Helpot ja nopeasti valmistuvat parsat parmankinkulla ja Silmusalaatilla höystettynä sopivat hyvin grilliherkkujen alkupalaksi tai pieneen napostelunälkään. Tulinen Silmusalaatti toimii miedon makuisen parsan rinnalla loistavasti ja kokonaisuuden kruunaa hienostunut parmankinkku.

Katkaise parsoista puinen kanta pois. Laita parsat nuppu ylöspäin kattilaan, kun vesi kiehuu. Keitä n. 3-8 min, riippuen parsan paksuudesta. Anna jäähtyä hetken. Kuori ja paloittele meloni.

Kääri meloni, parsa ja Silmusalaatti tiukaksi rullaksi. Koristele balcamicolla ja seesaminsiemenillä.

FacebooktwitterFacebooktwitter