Ladataan...
Silmusalaatti resepti - Parsaa & Parmankinkkua

Parsaa & Parmankinkkua

Ainekset

  • 1 pkt Vau miten Tulinen -Silmusalaattia
  • ½ meloni
  • 1 pkt parmankinkkua (n. 200 g)
  • 7-10 vihreää tankoparsaa
  • balsamicoa
  • seesaminsiemeniä

Valmistus

Helpot ja nopeasti valmistuvat parsat parmankinkulla ja silmusalaatilla höystettynä sopivat hyvin grilliherkkujen alkupalaksi tai pieneen napostelunälkään. Vau miten Tulinen -Silmusalaatti toimii miedon makuisen parsan rinnalla loistavasti ja kokonaisuuden kruunaa hienostunut parmankinkku.

Katkaise parsoista puinen kanta pois. Laita parsat nuppu ylöspäin kattilaan, kun vesi kiehuu. Keitä n. 3-8 min, riippuen parsan paksuudesta. Anna jäähtyä hetken. Kuori ja paloittele meloni. Kääri meloni, parsa ja Silmusalaatti tiukaksi rullaksi. Koristele balcamicolla.

Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus