Valmistus
Kesällä maistuu raikas salaatti, johon lisätään grillattuja kasviksia, ja savukylkeä.
Tee ensin vinegretti-kastike:
Pilko paprika pieniksi kuutioita. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua vähintään tunnin ajan. Voit myös tehdä vinegretin valmiiksi jo edellisenä päivänä.
Grillisalaatin valmistus:
- Kuumenna grilli miltei täydelle teholle.
- Keitä kananmunia 8 minuuttia, anna jäähtyä ja puolita.
- Siivuta kesäkurpitsa ja leikkaa varhaiskaali muutamaan osioon. Mausta kasvikset öljyllä, suolalla ja pippurilla.
- Grillaa kasviksia ja savukylkiviipaleita muutaman minuutin ajan molemmin puolin.
- Kokoa salaatti laittamalla Alfalfa Silmusalaattia pohjalle, nostele muut ainekset päälle ja viimeistele annokset vinegretillä.