Silmusalaatti resepti - Rouskuva kantarellipyttipannu

Rouskuva kantarellipyttipannu

Ainekset

pyttipannu

  • 1 kg keitettyjä perunoita paloiteltuna
  • 1 kpl sipuli kuutioituna
  • 1 rasia Rouskuva Silmusalaatti
  • 1 l tuoreita kantarelleja pieneksi paloiteltuna
  • Hebamare-yrttisuolaa
  • kuivattua paprikaa
  • öljyä/voita

Lisäksi

  • lehtipersiljaa hienonnettuna
  • Alfalfa Silmusalaattia

Valmistus

Reseptin pääraaka-aineena ovat ihanat kotimaiset kantarellit! Rouskuva Silmusalaatti tuo annokseen rapsakkaa suutuntumaa. Pyttipannu on myös mausteita lukuunottamatta 100% kotimaisista aineksista.

Pyttipannu on vegaaninen mikäli käytät paistamiseen kasviöljyä, kuten oliivi- tai rypsiöljyä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää voita. 

 

1. Kuullota kuutioitu sipuli pannulla, mausta yrttisuolalla ja kuivatulla paprikalla, ja laita uunivuokaan.
2. Paista perunat pannulla niin, että se saavat pinnoille kaunista väriä. Mausta yrttisuolalla ja kuivatulla paprikalla, ja lisää uunivuokaan.
3. Laita paloitellut kantarellit kuivalle pannulle, ja kuumenna kunnes kantarelleista irtoava neste on haihtunut. Lisää pannulle rasvaa, ja       paista sieniin kaunista väriä. Mausta yrttisuolalla ja lisää uunivuokaan.
4. Lisää Rouskuva Silmusalaatti uunivuokaan ja sekoita. Laita vuoka alle 100-asteiseen uuniin tekeytymään 5-10 minuutiksi.
5. Tarjoile hienonnetun lehtipersiljan kanssa.

FacebooktwitterFacebooktwitter