Valmistus
Rouskuva rosolli on raikas, herkullinen ja moderni versio perinteisestä rosollista!
Valmistus:
- Keitä porkkanat ja punajuuret hieman pehmeiksi. Porkkanat n 10-15 min ja punajuuret 25-30 min. Kuori jäähtyneet juurekset.
- Kuutioi punasipuli, omena, kurkku, maustekurkku, porkkanat ja punajuuret pieniksi kuutioiksi. Huom! Kuutioidessasi kurkun ja maustekurkun laita kuutiot ensin tiheäverkkoiseen siivilään, jolloin ylimääräinen neste valuu pois. Ennen yhdistämistä muihin raaka-aineisiin purista kurkku- ja maustekurkkukuutioista vielä nestettä pois.
- Yhdistä kaikki pilkotut ainekset ja lisää lähes rasiallinen Rouskuvaa Silmusalaattia, mausta yrttisuolalla ja nostele sekaisin. Jos valmistat rosollin hyvissä ajoin ennen tarjoilua, säilytä rosolli jääkaapissa sekoittamatta, ja mausta ja nostele vasta hieman ennen tarjoilua. Koristele rosolli Alfalfa Silmusalaatilla.