Ladataan...
Silmusalaatti resepti - Rouskuva salsa ja Tulinen korianterikastikkeella

Rouskuva salsa ja Tulinen korianterikastikkeella

Ainekset

Rouskuva salsa

  • 1 rasia Rouskuvaa SIlmusalaattia
  • 5 luumutomaattia
  • 1 iso sipuli
  • 1 chili
  • 1 ruukku lehtipersiljaa
  • 1 limen mehu
  • suolaa ja mustapippuria myllystä

Tulinen korianterikastikkeella

  • 1 rasia Tulista Silmusalaattia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl limen mehua
  • 2 tl hunajaa
  • 1/2 ruukkua korianteria

Valmistus

Rouskuva salsa eli pico de gallo ja Tulinen Silmusalaatti korianterikastikkeella sopii tortilloihin, grillatun lihan kanssa tai sellaisenaan salaatiksi. Tulisuutta voit säädellä chilin määrää vähentämällä tai lisäämällä.

Rouskuva salsa

Tee ensin salsa. Poista tomaateista ja chilistä siemenet ja pilko pieniksi kuutioiksi. Pilko sipuli ja hienonna lehtipersilja. Lisää joukkoon Rouskava Silmusalaatti ja mausta limen mehulla, suolalla ja pippurilla. Sekoita ja nosta tarjolle.

Korianterikastike

Pilko korianteri ja lisää öljy, limen mehu ja hunaja. Aja sileäksi blenderillä. Nosta Tulinen Silmusalaatti kulhoon ja pyörittele se kastikkeessa.

Tarjoile Rouskuvaa salsaa ja Tulista korianterikastikkeella grillattujen ribsien ja nachojen kanssa.

Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus