Silmusalaatti resepti - Rouskuvaiset porkkanapihvit

Rouskuvaiset porkkanapihvit

Ainekset

porkkanapihvit

  • 1 rasia Rouskuvaa Silmusalaattia
  • 4dl porkkanaa raastettuna
  • 1dl kikhernejauhoja
  • 1rkl juustokuminaa jauhettuna
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl kuivattua rakuunaa
  • rypsiöljyä paistamiseen

Lisäksi

  • 1 rasia Alfalfa silmusalaattia
  • perunamuusia tai muu valitsemasi lisäke

Valmistus

Rouskuvalla Silmusalaatilla ryyditetyt porkkanapihvit ovat meheviä ja tarjoiluna perunamuusin kera uppoavat varmasti monenlaiseen syöjään. 

  1. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja anna maustua muutaman minuutin ajan. 
  2. Painele pihvit leivinpaperille valmiiksi ja kuumenna paistinpannu kuumaksi.  
  3. Paista pihvit kuumalla pannulla 4 minuuttia per puoli. 

 

Tarjoa pihvit esimerkiksi perunamuusin ja Alfalfa Silmusalaatin kera.

FacebooktwitterFacebooktwitter