Silmusalaatti resepti - Rouskuvat silakkapihvit

Rouskuvat silakkapihvit

Ainekset

  • 600 g silakkafileitä selkäevä poistettuna
  • 1 dl korppujauhoja tai ruiskorppujauhoja
  • 50 g voita
  • 125 g creme fraichea
  • 1 rasia Rouskuvaa Silmusalaattia
  • suolaa ja pippuria myllystä

Lisäksi

  • perunamuusia
  • Parsakaali Silmusalaattia

Valmistus

Silakkapihvit kuuluvat syksyiseen makumaailmaan ja ne on helppo tehdä itsekin. Reseptissämme väliin laitetaan creme fraichea ja Rouskuvaa Silmusalaattia – kannattaa kokeilla! 

Silakkapihvien valmistus:

  1. Levitä fileet leikkuulaudalle tai voipaperin päälle siten, että samankokoiset fileet muodostavat parin. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  2. Lisää creme fraichea ja rouskuvia silmuja joka toiselle fileelle ja paina parin toinen filee kanneksi.
  3. Pyörittele silakkapihvit varovasti korppujauhoissa. Kuumenna voi pannussa ja paista 4-5 pihviä kerrallaan. Paista pihvit keskilämmöllä molemmin puolin. 

Tarjoa lisäkkeenä perunamuusia ja Parsakaali Silmusalaattia.

 

FacebooktwitterFacebooktwitter