Silmusalaatti resepti - Ruisnapit porotäytteellä

Ruisnapit porotäytteellä

Ainekset

Ruisnapit porotäytteellä

  • Noin 30-40 kpl
  • 1 pss ruissipsejä

Porotäyte

  • 1/2 rasia Tulista Silmusalaattia
  • 100g kylmäsavuporosiivuja
  • 1 dl kuohukermaa
  • 150g kanttarellituorejuustoa
  • 100g ranskankermaa
  • 1 punasipuli
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • ruohosipulia pilkottuna (oman maun mukaan)
  • rouhittua mustapippuria

Valmistus

Reseptin on suunnitellut Johanna Oikarinen. Nämä näppärät napit sopivat tarjoiltaviksi niin joulu- kuin valmistujaispöytään!

 

Pilko kylmäsavuporo ja punasipuli pieniksi kuutioiksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto ja ranskankerma. Sekoita hyvin.

Lisää sitten pilkottu kylmäsavuporo ja punasipuli. Lopuksi lisää sitruunamehu, pilkottu ruohosipuli ja rouhittu mustapippuri. Anna valmiin porotahnan maustua jääkaapissa muutama tunti.

Annostele ruissipseille ensin Tulista silmusalaattia ja päälle reilu lusikallinen porotahnaa.

Nauti!

FacebooktwitterFacebooktwitter