Ladataan...
Silmusalaatti resepti - Ruokaisa Kvinoasalaatti

Ruokaisa Kvinoasalaatti

Ainekset

  • pieni tuore chili
  • 1dl kvinoaa
  • 1dl linssejä
  • 4dl vettä
  • 1dl parsakaalin nuppuja
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • tammenlehtisalaattia
  • pinaattia
  • kurkkua
  • Vau miten Tulinen -Silmusalaattia

Valmistus

Hienonna chili ja poista siitä siemenet. Kuumenna hieman öljyä kattilan pohjalla ja kuullota chiliä siinä noin minuutin ajan Vau miten TULINEN -Silmusalaattia. Lisää joukkoon kvinoa ja kuullota sen pinta rusehtavaksi, jonka jälkeen voit lisätä kattilaan sekä veden että linssit. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia, jonka jälkeen voit lisätä parsakaalin nuput joukkoon ja antaa niiden höyrystyä noin viiden minuutin ajan. Nosta sen jälkeen kattila levyltä ja purista joukkoon sitruunan mehu. Kokoa lautaselle vihersalaatti tammenlehtisalaatista, pinaatista ja Vau miten TULINEN Silmusalaatista. Tee kuorimaveitsellä kurkusta ohuita suikaleita ja lisää ne salaatin joukkoon. Nauti ruokaisa kvinoalisäke salaatin kera ja nauti!

Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus