Ladataan...
Silmusalaatti resepti - Ruusuinen halloumi-salaatti

Ruusuinen halloumi-salaatti

Ainekset

Kahdelle

  • 1 pkt halloumi
  • 1/2 rasiaa Alfalfa Silmusalaattia
  • 1/2 kurkku paloiteltuna
  • 1 dl granaattiomenan siemeniä
  • 1,5 dl tummia viinirypäleitä halkaistuna
  • 2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
  • Finnish Plant Ruusun Terälehtihilloa
  • oliiviöljyä
  • vaaleaa balsamicoa
  • mustapippurirouhetta

Valmistus

Tämä kaunis ja herkullinen salaatti sopii loistavasti esimerkiksi äitienpäivän brunssille tai ilahduttamaan oman elämäsi muita kuningattaria. 

 

1. Viipaloi halloumi. (Vinkki: liota halloumi-viipaleita kylmässä vedessä 10 minuutin ajan, jos haluat juustosta vähemmän suolaista.)
2. Levitä Alfalfa Silmusalaattia lautasille.
3. Asettele kurkkuviipaleet, granaattiomenan siemenet, halkaistut viinirypäleet ja hienonnettu persilja Silmusalaatin päälle.
4. Pirskottele oliiviöljyä ja balsamicoa salaatin päälle, ja rouhi mustapippuria päälle.
5. (Kuivaa halloumi-viipaleet kevyesti painellen.) 
6. Kuumenna paistinpannu, ja lisää hieman oliiviöljyä. Paista halloumi-viipaleisiin kaunis väri molemmin puolin, ja laita viipaleet salaattiannoksen päälle.
7. Mausta halloumisalaatti Finnish Plant Ruusun Terälehtihillolla pudotellen salaatin pinnalle hillopisaroita.
8. Tarjoile rakkaalle läheiselle ja nauttikaa!

Reseptissämme on käytetty hurmaavaa kotimaista luomua – Ruusunterälehtihilloa.                                                                                                      Kysy tuotetta kauppiaaltasi – sitä löytyy useiden K- ja S-kauppojen valikoimista. Lue lisää:  http://www.finnishplant.com/

Bonusvinkki: jos saatavilla on syötäviä kukkia, voit käyttää niitä tämän herkän salaatin koristeluun.

FacebooktwitterFacebooktwitter