Valmistus
Satay-maustetut vartaat yhdessä Tulisen Silmusalaatin kanssa tuovat mukavaa tulisuutta helmikuun keskelle! Nämä vartaat on helppo ja nopea valmistaa ja sopivat hyvin vaikkapa treffi-illan tarjottaviksi.
- Liota varrastikkuja kuumassa vedessä. Marinoi broilerisuikaleita soijakastikkeessa ja limemehussa n. 10 minuuttia.
- Pujota broileripalat varrastikkuihin. Hiero satay- kastike vartaiden pintaan.
- Kuumenna öljy paistinpannussa kuumaksi ja paista vartaita molemmin puolin 5 minuutin ajan. TAI Grillaa vartaat, kunnes liha on kypsää, muutaman kerran käännellen. Anna vetäytyä 10 minuutin ajan.
- Pyörittele vartaat Tuliseen Silmusalaattin ja tarjoa riisin kera.
- Nauti hyvässä seurassa!
Kokeile käyttää broilerin sijaan tofua valmistaaksesi vegaaniset vartaat.