Valmistus
Aasialaisiin tacoihin kuuluu Silmusalaatti! Shanghai tacot ovat vietnamilaisen ravintolan superhittiannos, joka valmistuu helposti myös kotioloissa.
- Lämmitä uuni 220-asteiseksi.
- Tee hunaja-lime-jogurttikastike sekoittamalla kulhossa 2 dl turkkilaista jogurttia, 3 rkl hunajaa ja puolikkaan limen mehu.
- Laita yhdelle lautaselle vehnäjauhot. Riko toiselle lautaselle kananmuna ja sekoita rakenne rikki. Laita kolmannelle lautaselle pankojauhot, suola, pippuri sekä muita haluamiasi mausteita, esimerkiksi chiliä ja sekoita. Kääntele broilerinfileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa. Nosta uunipellille ja kypsennä uunissa 220 asteessa noin 20 minuuttia. Leikkaa kypsät fileet viipaleiksi.
- Lämmitä tortillalettu kuivalla pannulla tai mikrossa. Laita letulle ensin hoisin-kastiketta ja chilimajoneesia. Seuraavaksi lisää salaattisekoitusta ja jogurttikastiketta. Sen jälkeen lisää reilusti valitsemaasi Silmusalaattia sekä broilerinfileeviipaleet. Laita lopuksi päälle reilusti tuoretta korianteria, chiliä sekä seesaminsiemeniä. Leikkaa limestä lohkoja ja aseta lautaselle.