Valmistus
Tämä herkullinen vuokaruoka on nopea ja helppo valmistaa ja on erittäin herkullinen makujen yhdistelmä. Silmusalaatti tuo annokseen raikkautta ja tekstuuria pehmeän makumaailman vastapainoksi. Valitsemalla oikeankokoisen uunivuoan ja asettelemalla munakoiso-. mozzarella- ja tomaattiviipaleet kauniisti vuokaan saat annoksesta myös visuaalisesti herkullisen.
- Kuumenna uuni 200-asteeseiseksi. Laita munakoisot pellille ja pirskota päälle oliiviöljyä ja suolaa. Paahda uunissa 20 minuutin ajan.
- Nosta viipaleet uunista ja anna jäähtyä hetken aikaa.
- Kuumenna uuni 250-asteeseen. Lado munakoisot, tomaatit ja mozzarella limittäin vuokaan. lisää päälle pähkinät tai siemenet. Paahda kuumassa uunissa 5 minuutin ajan.
- Tarjoa Alfalfa Silmusalaatin ja raikkaan juoman kera. Nauti hyvässä seurassa.