Silmusalaatti resepti - Signore mozzarella munakoisovuoka

Signore mozzarella munakoisovuoka

Ainekset

munakoisovuoka

  • 2kpl pientä munakoisoa viipaloituina
  • 3rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuri
  • 4kpl kypsiä tomaatteja viipaloituina
  • 3kpl (á125g) buffalo mozzarellaa viipaloituna
  • 1dl cashewpähkinöitä tai pinjansiemeniä

Tarjoiluun

  • 1 rasia Allfalfa Silmusalaattia

Valmistus

Tämä herkullinen vuokaruoka on nopea ja helppo valmistaa ja on erittäin herkullinen makujen yhdistelmä. Silmusalaatti tuo annokseen raikkautta ja tekstuuria pehmeän makumaailman vastapainoksi. Valitsemalla oikeankokoisen uunivuoan ja asettelemalla munakoiso-. mozzarella- ja tomaattiviipaleet kauniisti vuokaan saat annoksesta myös visuaalisesti herkullisen. 

 

  1. Kuumenna uuni 200-asteeseiseksi. Laita munakoisot pellille ja pirskota päälle oliiviöljyä ja suolaa. Paahda uunissa 20 minuutin ajan. 
  2. Nosta viipaleet uunista ja anna jäähtyä hetken aikaa. 
  3. Kuumenna uuni 250-asteeseen. Lado munakoisot, tomaatit ja mozzarella limittäin vuokaan. lisää päälle pähkinät tai siemenet. Paahda kuumassa uunissa 5 minuutin ajan. 
  4. Tarjoa Alfalfa Silmusalaatin ja raikkaan juoman kera. Nauti hyvässä seurassa. 

 

FacebooktwitterFacebooktwitter