Valmistus
Nams-tomaateista ja Silmusalaateista syntyy mitä herkullisin ja raikkain gazpacho, jonka valmistuksessa ei totisesti lisättyä sokeria tarvita. Kokeile ja ihastu!
Valmistus:
- Pese tomaatit, ja tee ristiviilto tomaattien kantaan.
- Kalttaa tomaatit kiehuvassa vedessä, ja kuori.
- Pese kurkku ja paprika. Poista paprikan siement. Kuori valkosipulinkynsi.
- Paloittele tomaatit, kurkku, paprika ka valkosipulinkynsi pieniksi paloiksi.
- Laita kaikki keiton ainekset blenderiin, ja aja keitto sileäksi.
- Jäähdytä keitto hyvin ennen tarjoilua, gazpacho on parhaimmillaan jääkaappikylmänä.
- Tarjoile gazpacho pieneksi kuutioitujen Nams Gourami-tomaattien ja Rouskuvan Silmusalaatin kera.