Silmusalaatti resepti - Silmusalaatti ja Nams: Gazpacho

Silmusalaatti ja Nams: Gazpacho

Ainekset

  • 6 kpl Nams Roterno-tomaatteja
  • ½ rs Alfalfa Silmusalaattia
  • ½ kurkku
  • 1 kpl punainen paprika
  • 1 kpl valkosipulinkynsi
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Tarjoiluun

  • Nams Gourami-tomaatteja kuutioituna
  • Rouskuvaa Silmusalaattia

Valmistus

Nams-tomaateista ja Silmusalaateista syntyy mitä herkullisin ja raikkain gazpacho, jonka valmistuksessa ei totisesti lisättyä sokeria tarvita. Kokeile ja ihastu! 

 

Valmistus:

  1. Pese tomaatit, ja tee ristiviilto tomaattien kantaan. 
  2. Kalttaa tomaatit kiehuvassa vedessä, ja kuori. 
  3. Pese kurkku ja paprika. Poista paprikan siement. Kuori valkosipulinkynsi. 
  4. Paloittele tomaatit, kurkku, paprika ka valkosipulinkynsi pieniksi paloiksi. 
  5. Laita kaikki keiton ainekset blenderiin, ja aja keitto sileäksi. 
  6. Jäähdytä keitto hyvin ennen tarjoilua, gazpacho on parhaimmillaan jääkaappikylmänä. 
  7. Tarjoile gazpacho pieneksi kuutioitujen Nams Gourami-tomaattien ja Rouskuvan Silmusalaatin kera. 
FacebooktwitterFacebooktwitter