Valmistus
Kanasalaatti maistuu aina. Sen voi valmistaa myös etukäteen ja syödä seuraavana päivänä lounaaksi. Reseptissämme on keskitalvella sesongissa olevia hedelmiä, kuten persimonia.
Valmistus:
- Ota broilerinfileet huoneenlämpöön 30 min ennen valmistusta.
- Paista fileisiin pannulla kaunis paistopinta, ja kypsennä 120-asteisessa uunissa mehevän kypsiksi 10 minuutin ajan. Anna kanan levähtää folion alla sillä välin, kun kokoat salaatin.
- Huuhtele ja viipaloi persimonit. Pese kurkku ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit.
- Levitä Alfalfa Silmusalaatti lautaselle salaattipohjaksi ja lisää tomaatit, kurkkuviipaleet ja persimonit.
- Asettele päälle viipaloidut kanafileet.
- Ripottele päälle Rouskuvaa Silmusalaattia ja pähkinöitä. Pirskottele oliiviöljyä ja sitruunamehua.
- Koristele annokset tuoreella basilikalla ja timjamilla.
Nauti herkullinen ruokaisa salaatti energiaa tuovana lounaana!
Suosittelemme reseptiin Naapurin maalaiskanan marinoituja kanafileitä, esimerkiksi hunaja-timjami-marinoituja fileitä.