Kahdelle
Grillissä valmistuvat hauskat kanatikkarit, jotka nautitaan tietenkin Silmusalaatin kanssa!
Leikkaa terävällä veitsellä ruston alapuolelle koko luun kiertävä viilto. Poista rusto käyttäen esimerkiksi talouspaperia poistamisessa, jotta saat tiukemman otteen rustosta. Työnnä broilerin lihaa nuijan alapäähän. Nosta nahka ylös ja ripota hieman suolaa broilerin lihalle.
Vedä nahka alas tasaisesti peittäen nyt pyöreän nuijan. Muotoile nuija vielä kauniiksi palloksi.
Esilämmitä grilli 125 asteiseen epäsuoraan lämpöön. Grillaa tikkareita noin 90 minuuttia, sivele ne sitten kauttaaltaan Poppamies Spicy Tandoori BBQ Sauce-grillikastikkeella. Jatka vielä grillaamista 15 minuuttia, sivele kastikkeella vielä uudelleen ja anna kastikkeen lämmetä 5 minuuttia.
Laita kulhoon noin kourallinen Alfalfa Silmusalaattia, Tulinen Silmusalaattia ja Parsakaali Silmusalaattia, sekoita ne hellästi keskenään ja muotoile Silmusalaateista pesät ja nosta yksi kanatikkari per pesä. Nauti!