Silmusalaatti resepti - Täytetyt portobello-sienet versoilla

Täytetyt portobello-sienet versoilla

Ainekset

Neljälle

  • 4 portobello-sientä
  • 2 dl Poppamies Smoky Hickory BBQ Sauce-grillikastiketta
  • 1 dl Poppamies Garlic Majonen -vegaanista majoneesia
  • Poppamies Pekonisuolaa (vegaaninen)
  • 1-2 (pihvi)tomaattia
  • ½ rasiallistal Alfalfa Silmusalaattia

Valmistus

Herkutellaan grillatuilla portobello-sienillä, jotka on maustettu BBQ-kastikkeella ja vegaanisella majoneesilla. Sienten päälle kootaan grillatut tomaattiviipaleet ja Alfalfa Silmusalaattia. Resepti on täysin vegaaninen ja maistuu varmasti myös sekasyöjille! Tarjoile pääruokana varaten 2-3 sientä per ruokailija tai osana ateriaa, jolloin yksi sieni riittää hyvin. 

 

  1. Lämmitä grilli 180-200 asteeseen epäsuoralle lämmölle. 
  2. Poista sienistä jalka. Käännä sienet lakkipuoli ylöspäin, sivele runsaasti Poppamies Smoky Hickory BBQ Sauce-grillikastikkeella. 
  3. Aseta sienet grilliin epäsuoralle lämmölle 20 minuutiksi.
  4. Käännä sienet, pursota 1-2 rkl (riippuen sienen koosta) Poppamies Garlic Majosta sienelle. 
  5. Grillaa vielä kymmenisen minuuttia epäsuoralla lämmöllä.
  6. Leikkaa tomaatista noin sentin paksuisia siivuja sama määrä kuin sieniä. Ripottele tomaattisiivujen kummallekin pinnalle Poppamies Pekonisuolaa. Aseta grilliin suoralle lämmölle ja grillaa muutama minuutti per puoli.
  7. Nosta sienet tarjoiluvadille. Nosta sienelle grillattu tomaattisiivu ja päälle runsaasti Silmusalaattia.

Vinkki: Voit halutessasi vaihtaa Alfalfa Silmusalaatin Tuliseen tai Parsakaali Silmusalaattin. 

Reseptissä käytetään Poppamiehen maukkaita kastikkeita, joista löytyy runsaasti vegaanisia tuotteita. Grillatut sienet maustetaan vegaanisella Smoky Hickory BBQ-kastikkeella ja Garlic Majosella sekä pekonisuolalla, joka nimestään huolimatta on todellakin vegaaninen! Käy tutustumassa Poppamiehen nettisivuilla. 

FacebooktwitterFacebooktwitter