Silmusalaatti resepti - Toast Skagen Silmusalaatin tapaan

Toast Skagen Silmusalaatin tapaan

Ainekset

  • 1 punasipuli
  • 400 g katkarapuja valutettuna
  • ½ pnt tilliä
  • 4-8 kpl vaalea paahtoleipää
  • 50 g voita
  • 100 g siianmätiä
  • ¼ ras Parsakaali Silmusalaattia

SILMUSALAATTI-MAJONEESI

  • 1 muna
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 1 tl Srirachaa
  • 2,5 dl auringonkukkaöljyä
  • ¾ rasIaa Parsakaali Silmusalaattia
  • suolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistus

Tee ensin majoneesi. Voit myös käyttää valmista maustamatonta majoneesia, jonka maustat.

Sekoita sauvasekoittimella korkeassa astiassa kananmuna, suola, etikka, chilikastike ja sinappi. Lisää joukkoon öljyä, aluksi tipoittain ja sitten vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Hienonna Parsakaali Silmusalaatti joukkoon.

 

Kuori ja leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi terävällä veitsellä. Huuhtele kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperin päällä. Hienonna tilli. Sekoita katkaravut, punasipuli ja tilli majoneesin joukkoon. Anna maustua hetki. Ruskista voi pannussa ja paahda leivät.

Voitele leivät ruskistetulla voilla ja nostele katkarapumajoneesia leiville. Koristele siianmädillä ja Parsakaali Silmusalaatilla.

FacebooktwitterFacebooktwitter