Ladataan...
Silmusalaatti resepti - Valloittava kotimainen ”tabbouleh”

Valloittava kotimainen ”tabbouleh”

Ainekset

Tabbouleh

  • 2,5 dl ohrahelmiä
  • 7,5 dl kasvislientä
  • 20 kpl kirsikkatomaatti
  • 1 kpl kurkku
  • 5 oksa minttua
  • 5 oksa lehtipersiljaa
  • 1/2 dl auringonkukkaöljyä
  • puolikas fenkoli
  • 1 kpl granaattiomena
  • 1 kpl punainen paprika
  • 1 rasia Valloittavan vihreä ALFALFA silmusalaatti
  • muutama kierros mustapippuria
  • (suolaa maun mukaan)

Valmistus

Keitä ohrahelmiä kasvisliemessä n.15 minuuttia. Jäähdytä esimerkiksi uunipellillä leviteltynä. Pese tomaatit, ja puolita. Pese ja leikkaa kurkku kuutioiksi. Hienonna minttu ja lehtipersilja. Sekoita öljy, vihannekset ja yrtit jäähtyneiden vehnäjyvien joukkoon. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Sekoita joukkoon jauhetut artisokankukat väriksi.

Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus