Valmistus
Värikäs kanasalaatti sopii niin keventäjän kuin herkuttelijan lautaselle!
- Kuutioi bataatti ja mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteella.
- Laita bataattikuutiot paahtumaan uuniin 200 asteeseen.
- Mausta kanafileet suolalla, ja paista niihin kaunis pinta pannulla n. minuutti per puoli.
- Laita fileet bataattien kanssa uuniin kypsymään, kunnes sisälämpötila on 75 astetta (n. 15 minuuttia).
- Kun bataatti ja kana ovat kypsiä, kokoa salaatti.
- Laita rasiallinen Alfalfa Silmusalaattia kulhon pohjalle.
- Lisää paahdetut bataattikuutiot, pilkottu veriappelsiini, cashewpähkinät sekä Rouskuva Silmusalaatti.
- Laita siivutetut kanafileet salaatin päälle, ja lisää tuoretta basilikaa ja balsamicoa.