Silmusalaatti resepti - Värikäs kanasalaatti

Värikäs kanasalaatti

Ainekset

  • 1 rasia Alfalfa Silmusalaatti
  • 1 rasia Rouskuva Silmusalaatti
  • 1 kpl bataatti
  • 2-3 kpl kanafileitä
  • 2-3 kpl veriappelsiineja
  • 50 g cashewpähkinöitä
  • 1 ruukku basilikaa
  • suolaa
  • pippuria
  • yrttimaustetta

Valmistus

Värikäs kanasalaatti sopii niin keventäjän kuin herkuttelijan lautaselle! 

  1. Kuutioi bataatti ja mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteella. 
  2. Laita bataattikuutiot paahtumaan uuniin 200 asteeseen. 
  3. Mausta kanafileet suolalla, ja paista niihin kaunis pinta pannulla n. minuutti per puoli. 
  4. Laita fileet bataattien kanssa uuniin kypsymään, kunnes sisälämpötila on 75 astetta (n. 15 minuuttia). 
  5. Kun bataatti ja kana ovat kypsiä, kokoa salaatti. 
  6. Laita rasiallinen Alfalfa Silmusalaattia kulhon pohjalle.
  7. Lisää paahdetut bataattikuutiot, pilkottu veriappelsiini, cashewpähkinät sekä Rouskuva Silmusalaatti. 
  8. Laita siivutetut kanafileet salaatin päälle, ja lisää tuoretta basilikaa ja balsamicoa. 
FacebooktwitterFacebooktwitter