Ladataan...
Silmusalaatti resepti - Voileipäkakkuleivos

Voileipäkakkuleivos

Ainekset

  • 3 viipaletta isokokoista paahtoleipää
  • 1 rasia maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 pussi isoja pakastekatkarapuja sulatettuna
  • 1 rasia anjovisfileitä
  • 3 kpl kananmunia kovaksi keitettynä
  • 1 rasia Alfalfa Silmusalaattia
  • tillin oksia

Valmistus

Kokosimme reseptin, jolla ilahduttaa rakasta ihmistä. Leivoksesta riittää 1-2 hengen herkkuhetkiin. 

 

1. Aloita valmistamalla voileipäkakun täytteet ja kuorrute: Sekoita tuorejuusto, majoneesi ja sitruunamehu tasaiseksi seokseksi. Jaa seos kolmeen osaan.
2. Kuori kananmunat, ja leikkaa yksi viipaleiksi, jotta saat voileipäkakkuleivoksen päälle tulevan koristeviipaleen. Hienonna loput kananmunat, pieni tupsu Alfalfa Silmusalaattia,ja sekoita tuorejuusto-majoneesiseoksen kanssa tasaiseksi massaksi.
3. Ota sivuun neljä suurinta ja kauneinta katkarapua koristeiksi. Hienonna loput katkaravut ja tilli, ja sekoita tuorejuusto-majoneesiseoksen kanssa tasaiseksi massaksi.
4. Kanttaa leipäviipaleista paistopinta pois. Tarvittaessa kostuta miedolla sitruunamehu-vesiseoksella.
5. Rakenna voileipäkakkuleivos levittäen täytteet leipäviipaleiden väliin hellästi lastaa käyttäen. Käytä nuolijaa, jotta saat kaikki täytteet kulhon reunoilta. Saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen, laita voileipäkakkuleivos jääkaappiin tekeytymään hyvin kevyen painon alle muutamaksi tunniksi. Jos teillä on jo kiire nautiskelemaan, jatka suoraan kohtaan 6.
6. Kuorruta voileipäkakkuleivos tuorejuusto-majoneesiseoksella lastalla sivellen.
7. Koristele voileipäkakkuleivos Alfalfa Silmusalaatilla, kananmunaviipaleella, anjovisfileerullilla, katkaravuilla ja tillin oksilla.
8. Nauti kiireettömästi rakkaassa seurassa.

FacebooktwitterFacebooktwitter