Silmusalaatti resepti - Vuohenjuusto-bruschetta

Vuohenjuusto-bruschetta

Ainekset

leivät

  • 4 vaaleaa leipäviipaletta
  • 1 valkosipulinkynsi halkaistuna
  • oliiviöljyä
  • sormisuolaa
  • mustapippuria rouhittuna

Täytteet

  • 4 rkl Rouskuvaa Silmusalaattia
  • 150 g chevreä viipaloituna
  • 50 g mozzarellaraastetta

Lisäkkeeksi

  • Alfalfa Silmusalaattia

Valmistus

Täyteläinen vuohenjuusto-bruschetta sopii sellaisenaan välipalaksi vaikkapa teen kanssa tai täydentämään keitto- tai salaattiateriaa. 

 

1. Kuumenna uuni 225-asteiseksi.
2. Laita leipäviipaleet uunipellille. Hiero niitä halkaistulla valkosipulilla, ja pirskottele päälle oliiviöljyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
3. Paahda leipiä uunin ylätasolla, kunnes saat pintaan kauniin värin.
4. Ota leivät pois uunista, ja ripottele päälle ensin mozzarellaraastetta aivan ohuelti. Asettele sitten leiville chevre-viipaleet, ja lopuksi Rouskuvaa Silmusalaattia.
5. Paahda vielä 225-asteisen uunin ylätasolla, kunnes juusto sulaa ja saa kaunista väriä.
6. Nauti heti raikkaan Alfalfa Silmusalaatin kera.

FacebooktwitterFacebooktwitter