Silmusalaatti resepti - Kotimainen Tabbouleh -tyylinen salaatti

Kotimainen Tabbouleh -tyylinen salaatti

Ainekset

Tabbouleh

  • 2,5 dl ohrahelmiä
  • 7,5 dl kasvislientä
  • 20 kpl kirsikkatomaatti
  • 1 kpl kurkku
  • 5 oksaa minttua
  • 5 oksaa lehtipersiljaa
  • 1/2 dl öljyä valintasi mukaan
  • puolikas fenkoli
  • 1 granaattiomena
  • 1 punainen paprika
  • 1 rasia Alfalfa Silmusalaattia
  • muutama kierros mustapippuria
  • (suolaa maun mukaan)

Valmistus

Keitä ohrahelmiä kasvisliemessä n.15 minuuttia. Jäähdytä esim. uunipellille leviteltynä.

Pilko tomaatit, kurkku, fenkoli ja paprika. Irrota granaattiomenan siemenet kulhossa veden alla. Hienonna minttu ja lehtipersilja.

Sekoita kulhossa ohrahelmet, öljy, vihannekset, granaattiomenan siemenet, yrtit ja silmusalaatti.

Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. 

FacebooktwitterFacebooktwitter