Silmusalaatti resepti - Fajitakset

Fajitakset

Ainekset

  • 1 pkt maissitortilloja
  • broilerin filettä tai filesuikaleita tai Nyhtökauraa tai Härkistä
  • sipulia
  • fajita-mausteseosta, esim. Santa Maria tai Old El Paso
  • papuja, esim. GoGreen Luomu Papumix
  • raindrop-chilejä
  • creme fraichea
  • 1 rasia Tulista Silmusalaattia

Rouskuva salsa

  • 1 rasia Rouskuvaa SIlmusalaattia
  • 5 luumutomaattia
  • 1 iso punasipuli
  • 1 chili
  • 1 ruukku lehtipersiljaa
  • 1 limen mehu
  • suolaa ja mustapippuria myllystä

Guacamole -kastike

  • 2 avokadoa
  • 1 tomaatti
  • 1 punasipuli
  • 1 pieni chili (tai 1 tl kuivattua chilimaustetta)
  • 2 rkl limemehua
  • 1 ruukku korianteria silputtuna
  • 1/2 -1tl suolaa
  • 1/2-1tl mustapippuria

Valmistus

 

Paista broileria, Nyhtökauraa tai Härkistä ja sipulia öljyssä pannulla. Lisää mausteseos ja papusekoitus.

Rouskuva salsa: Poista tomaateista ja chilistä siemenet ja pilko pieniksi kuutioiksi. Pilko sipuli ja hienonna lehtipersilja. Lisää joukkoon Rouskava Silmusalaatti ja mausta limen mehulla, suolalla ja pippurilla.

Guacamole: Leikkaa avokadot ja tomaatti pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli. Hienonna chili, josta on poistettu kalvot ja siemenet. Sekoita kulhossa kaikki ainekset. Mausta limetinmehulla, korianterilla, suolalla ja mustapippurilla.

Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeiden mukaan. Levitä tortilloille Tulista Silmusalaattia, papu-Härkis-seosta (tai broileria), Rouskuvaa salsaa, maun mukaan guacamolea, creme fraichea ja päälle pilkottua chiliä. Kääri fajitakset rullalle ja nauti! 

 

FacebooktwitterFacebooktwitter