Silmusalaatti resepti - Grillatut kasvistornit

Grillatut kasvistornit

Ainekset

  • 1 iso kesäkurpitsa
  • 2 isoa tomaattia
  • 1 pkt halloumia tai kotimaista Halla-juustoa
  • 1 rasia Alfalfa TAI Tulista Silmusalaattia
  • öljyä, esim. oliivi-
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistus

Nämä kasvistornit maistuvat pääruokana tai muiden grilliruokien lisukkeena. Mikäli tarjoat kasvistornit pääruokana, varaa n. 3 kappaletta per ruokailija. 

  1. Pilko kesäkurpitsa, tomaatti ja halloumi samankokoisiksi paloiksi.
  2. Sivele kasvikset öljyllä ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
  3. Grillaa kesäkurpitsa ja halloumi kuumassa grillissä kypsiksi, niin, että pinta rusehtuu hieman. Kääntele pari kertaa ja sivele tarvittaessa öljyllä. 
  4. Aseta tomaattisiivut grilliin ja grillaa toiselta puolelta hieman, pari minuuttia.
  5. Kasaa palat torneiksi cocktailtikun ympärille ja pujota päälle runsaat tupsut Silmusalaattia.
  6. Nauti kesän mauista!
FacebooktwitterFacebooktwitter