Silmusalaatti resepti - Kananuudeliwokki

Kananuudeliwokki

Ainekset

Kana

  • 2 kpl kananpojan fileitä paloiteltuna
  • 2 kpl valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 rkl inkivääriä hienonnettuna
  • chiliä hienonnettuna
  • suolaa
  • rypsi- tai kookosöljyä

wokkiainekset

  • 450 g wokkivihanneksia sulatettuna
  • 2 dl vettä
  • 0,5 sitruunan mehu
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 100 g nuudeleita (kuivapaino)
  • 1 rasia Tulista Silmusalaattia
  • 1 ruukku korianteria hienonnettuna

Valmistus

Näppärä ja nopea nuudeliwokki toimii arjen pelastajana. Reseptissämme käytämme kanaa, mutta voit korvata sen myös muulla proteiinilähteellä, kuten tofulla.  Tulinen Silmusalaatti lisätään wokkaamisen jälkeen, ennen lautaselle nostoa, tuomaan rakennetta, suutuntumaa ja ravinteikkuutta.

1. Kuumenna öljy wokkipannun tai kattilan pohjalla.
2. Lisää valkosipuli, suola ja chili, ja kuullota vähän aikaa.
3. Lisää liha ja inkivääri, ja paista.
4. Lisää vesi, sitruunamehu, soijakastike sekä wokkivihannekset, ja anna hautua viiden minuutin ajan.
5. Lisää vielä nuudelit, ja anna tekeytyä kunnes nuudelit ovat pehmenneet.
6. Sekoita joukkoon Tulinen Silmusalaatti sekä hienonnettu korianteri.

FacebooktwitterFacebooktwitter