Ladataan...
Silmusalaatti resepti - Kurpitsa-Inkiväärikeitto Silmuilla

Kurpitsa-Inkiväärikeitto Silmuilla

Ainekset

2-4 annokseen keittoa tarvitset

  • 1 kpl Butternut-kurpitsa tai 1/4 talvikurpitsaa
  • 1 kpl kesäkurpitsa
  • 2-4 cm pala tuoretta inkivääriä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • Valloittavan Vihreitä Silmuja koristeluun

Valmistus

Kuori kurpitsat ja poista Butternutista/talvikurpitsasta siemenet. Pilko ne lohkoiksi. Lisää kattilaan Butternut/Talvikurpitsa ja kaada vettä niin, että kurpitsat peittyvät reilusti ja nakkaa perään yksi kasvisliemikuutio. Keitä noin 10 min ajan.

Lisää mukaan kesäkurpitsa ja keitä toiset 10 min. Valuta kurpitsat, mutta ota keitinvesi talteen. Raasta tämän jälkeen n. 2 cm pala tuoretta inkivääriä kurpitsojen joukkoon ja soseuta koko helahoito sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.

Lisää lopuksi keitinvettä niin paljon, että saat koostumuksesta juuri sinulle mieluisaa. Tarjoile kulhoissa ja nosta pinnalle kourallinen Valloittavan Vihreää Silmusalaattia. Päällä maistuu mainiosti myös nokare smetanaa. Avot, keitto on valmista nautittavaksi!

Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus