Ladataan...
Silmusalaatti resepti - Paistettua siikaa ja rapeita silmuja currymajoneesissa

Paistettua siikaa ja rapeita silmuja currymajoneesissa

Ainekset

Siika

  • 4 kpl siikafileitä
  • 1 rkl auringonkukkaöljyä
  • 50 g voita
  • merisuolaa

Silmu-Currymajoneesi

  • 1 kpl keltuainen luomu
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl auringonkukkaöljyä
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 1 tl currya
  • 1 ras Rouskuvan RAPEA silmusalaatti

Valmistus

Mausta kalafileet suolalla. Kuumenna paistin pannu ja lisää pannulle öljyä. Laita kalafileet pannulle nahkapuoli alaspäin. Paista niin kauan kunnes kalan liha alkaa muuttumaan läpikuultamattomaksi. Lisää voi pannulle ja anna ruskistua. Lusikoi voita kalan päälle paistamisen aikana. Tarjoa esim. höyrytetyn kukkakaalin ja Silmu-currymajoneesin kera.

Silmu-currymajoneesi
Sekoita kulhossa keltuaiset, Dijon-sinappi ja etikka. Kaada öljyt ohuena nauhana keltuaisseokseen kokoajan sekoittaen. Mausta currylla. Laita majoneesi peitettynä jääkaappiin odottamaan. Sekoita silmut majoneesin joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus