Silmusalaatti resepti - Grillattu maissisalsa

Grillattu maissisalsa

Ainekset

  • 2 tomaattia
  • 1 punasipuli
  • 2 avokadoa
  • 2 tuoretta maissia
  • 1 dl Rouskuvaa Silmusalaattia
  • yhden limen mehu
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl Poppamies Aged Jalapeno-chilikastiketta
  • korianteria

Koristeluun

  • Alfalfa tai Tulista Silmusalaattia

Valmistus

Maukas maissisalsa valmistuu grillatuista maisseista, avokadosta ja Rouskuvasta Silmusalaatista. Tämä herkku maistuu lisukkeena meksikolasten ja tex-mex -maustettujen pääruokien kera. 

Tarjoile maissisalsaa samalla aterialla flank steak tacojen kanssa. Reseptin tacoihin löydät täältä. 

Grillatun maissisalsan valmistus: 

  1. Lämmitä grilli 200 asteeseen epäsuoralle tulelle.
  2. Nosta maissit suoralle tulelle, grillaa pyöritellen, kunnes maissit ovat saaneet hyvin väriä pintaan. 
  3. Nosta maissit vielä epäsuoralle tulelle 15 minuutiksi, kunnes ne ovat kypsiä.
  4. Kuutioi sillä aikaa tomaatti, punasipuli ja avokado. 
  5. Lisää Rouskuva Silmusalaatti, limen mehu, suola ja Poppamies Aged Jalapeno -chilikastike. Pienennä vielä hyvä kourallinen korianteria sekaan.
  6. Leikkaa maisseista jyvät irti ja sekoita muiden ainesten kanssa yhteen. 
  7. Koristele annokset Tulisella tai Alfalfa Silmusalaatilla.

Resepti on vegaaninen ja gluteeniton ja erittäin maukas! Reseptissä on käytetty Poppamiehen Aged jalapeno -kastiketta, joka tuo potkua annokseen.

FacebooktwitterFacebooktwitter