Valmistus
Maukas maissisalsa valmistuu grillatuista maisseista, avokadosta ja Rouskuvasta Silmusalaatista. Tämä herkku maistuu lisukkeena meksikolasten ja tex-mex -maustettujen pääruokien kera.
Tarjoile maissisalsaa samalla aterialla flank steak tacojen kanssa. Reseptin tacoihin löydät täältä.
Grillatun maissisalsan valmistus:
- Lämmitä grilli 200 asteeseen epäsuoralle tulelle.
- Nosta maissit suoralle tulelle, grillaa pyöritellen, kunnes maissit ovat saaneet hyvin väriä pintaan.
- Nosta maissit vielä epäsuoralle tulelle 15 minuutiksi, kunnes ne ovat kypsiä.
- Kuutioi sillä aikaa tomaatti, punasipuli ja avokado.
- Lisää Rouskuva Silmusalaatti, limen mehu, suola ja Poppamies Aged Jalapeno -chilikastike. Pienennä vielä hyvä kourallinen korianteria sekaan.
- Leikkaa maisseista jyvät irti ja sekoita muiden ainesten kanssa yhteen.
- Koristele annokset Tulisella tai Alfalfa Silmusalaatilla.
Resepti on vegaaninen ja gluteeniton ja erittäin maukas! Reseptissä on käytetty Poppamiehen Aged jalapeno -kastiketta, joka tuo potkua annokseen.

